Over Polyplan Reizen

Met veel enthousiasme presenteren wij het Griekenland van Polyplan Reizen. Onze  gerestylede website en brochure voor staat boordevol verse ingrediënten voor een droomvakantie in Griekenland. Met smaakvolle hotelsuggesties, bezienswaardigheden en insidertips. Met voorbeelden voor autorondreizen en eilandenreizen. Ideeën voor excursies en activiteiten. Combinaties als strand & cultuur, Athene & luxueus cruisen, wellness & golf.

Deze website kunt u lezen als een receptenboek voor fijnproevers. Aan voorgekookte pakketreizen doen wij niet. U bepaalt tenslotte zelf hoe uw ideale vakantie eruitziet. Onze rol is die van adviseur. Als geen ander weten wij wat Griekenland te bieden heeft. Ook buiten de bekende oorden, juist daar. Het is onze roeping u van dat alles te laten genieten. Op uw manier. In uw stijl. Comfortabel. In hotels, villa's en archontiko's waar u zich welkom en verwend zult voelen.

Wij zijn Theo Alexandropoulos, volbloed Nederlandse Griek, en Alexander Alexandropoulos, volbloed Griekse Nederlander. Twee generaties Griekenlandkennis, gebundeld in Polyplan Reizen. Bijgestaan door een bevlogen team van specialisten. Wij allen werken graag aan de verwezenlijking van uw vakantiewensen, in ons hoofdkantoor bij Schiphol en on the spot, in Griekenland.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering. Dat is al meer dan twee decennia onze kracht. Niet alleen verzorgen wij graag uw Griekenlandreis op maat. Wij blijven ook bij u op reis. Niet letterlijk natuurlijk, maar op de achtergrond. Ter plekke zijn wij meteen beschikbaar wanneer wij nodig zijn. Ons motto is: we laten u met rust, maar niet alleen.

Namens ons team wensen we u veel plezier bij het voorproeven. Wij ontvangen u graag in Griekenland.

 

Bezoekt u ook eens onze andere websites :

Polyplan Reizen - dé Griekenland specialist
Deze website kunt u lezen als een receptenboek voor fijnproevers. Aan voorgekookte pakketreizen doen wij niet. U bepaalt tenslotte zelf hoe uw ideale vakantie eruitziet. Onze rol is die van adviseur. Als geen ander weten wij wat Griekenland te bieden heeft. Ook buiten de bekende oorden, juist daar. Het is onze roeping u van dat alles te laten genieten. Op uw manier. Klik hier voor de website.

Cyprus - Het eiland waar u het hele jaar terecht kunt 
Natuurlijk zijn er meer mensen die voor de verleidingen van Cyprus vallen. Maar dat wil nog niet zeggen dat u net als al die anderen bent. Met precies dezelfde wensen, interesses, smaak en mogelijkheden. In tegendeel. U wilt natuurlijk een reis die bij u past. En dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom stellen wij elke reis speciaal voor u
samen. Want ook wíj willen ons onderscheiden van de massa. Klik hier voor de website.

Zeilen Griekenland
Deze website biedt een uitgebreide keuze aan zeilmogelijkheden in Griekenland. Bare boat, flottielje, en meezeilen, evenzoveel mogelijkheden om Griekenland vanaf het water te leren kennen. Als u verder leest in op deze website zult u kennis maken met de verschillende mogelijkheden en gebieden waarin gezeild kan worden.Klik hier voor de website.

Citytrip Athene
Welkom in de stad van de oudheid, de stad van godin Pallas Athena, een openluchtmuseum waar heden en verleden naadloos met elkaar verweven zijn. Griekenlandspecialist Polyplan kent als geen ander de leukste plekjes in Athene! Klik hier voor de website.