Navarino Bay Course

Sinds 2011 is ook de tweede signature golfbaan in gebruik genomen: de Bay Course die is ontworpen door Robert T. Jones Jr. en is schitterend geïntegreerd in het bestaande unieke landschap van Messinia met uitzicht op zee. Vooral dat laatste aspect zorgt er voor dat spelen op deze schitterende baan een overgetelijke ervaring is. De baan wordt gekenmerkt door de olijfbomen, glooiende greens, wijde fairways en diepe potbunkers. Net als bij de Dunes Course zijn bij de aanleg strenge regels gehanteerd met betrekking tot natuurbehoud en watervoorzieningen.

Slechts enkele maanden na de opening kreeg Bay Course al een eervolle vermelding van het vooraanstaande Amerikaanse magazine "Robb Report", waarin de baan werd genoemd als "een van de golfbanen die je gespeeld moet hebben". Een unieke vermelding voor een golfbaan die toen nog geen jaar open was.

Op Navarino Dunes zijn de Romanos a Luxury Collection Resort en de Westin Resort Costa Navarino gevestigd. Beiden 5 sterren hotels behoren tot de absolute internationale top en naast de golfactiviteiten is het ook bijvoorbeeld voor welnes liefhebbers een onvergetelijke ervaring.

Zowel de golfbanen als de Romanos a Luxury Collection Resort en de Westin Resort Costa Navarino worden in Nederland door Polyplan Reizen vertegenwoordigd.

Foto's