Costa Navarino

Costa Navarino Algemmen En Omgeving

Golf op eindeloze banen, tot rust komen in een echte Spa of genieten van zon, zee en strand? Hoe de ideale vakantie er ook uitziet, in Griekenland zijn de perfecte ingredi├źnten ruimschoots aanwezig. Zeker nadat in 2011 twee bijzondere resorts werden geopend in het zuidwesten van de Peloponnesos in Griekenland. Hier is werkelijk alles aanwezig voor een ontspannen vakantie. Een gevarieerde omgeving met zee, strand en duinen, olijfbomen, twee golfbanen, unieke accommodatie, een ultieme wellness sensatie, sportfaciliteiten en de beste restaurants worden er gecombineerd in een luxe ambiance.

Eigenaar Temes kocht het terrein al langer geleden en besloot de grond op een
duurzame manier te bewerken.
De bomen die moesten wijken voor de bouw, werden later weer herplant. Ook het ecosysteem en de waterwinning kregen speciale aandacht. Lange tijd werd gewerkt aan het Westin Resort Costa Navarino en de Romanos Luxury Collection Costa Navarino, zoals beide accommodaties nu heten.

De Resorts liggen aan een uitgestrekt prachtig zandstrand in een baai en worden van elkaar gescheiden door de "Agora"; het centrale marktplein met verschillende faciliteiten en winkeltjes. De vormgeving is in de typisch Griekse stijl met veel traditionele elementen, maar wel in een zeer luxe, moderne uitvoering. De strakke afwerking en designmeubels maken het geheel af.
 

 

Foto's